Sunday, January 23, 2011

fashion perkawinan zaquan dan ayu

kali ini blog only one nak tunjuk
dekat korang . kepada seiapa yang tidak tengok
so tengok la puas-puas sekarang .
semua gambar ini di ambil dari blog abang nara kita .
dekat blog abang nara lagi banyak gambar zaquan dan ayu .
kalau korang nak tengok boleh la tengok kat sini .


















tentu ramai kat sana yang meroyang sekarang .
yela ayu dah sah menjadi isteri orang .
serius lawa ayu nih . kalau sesiapa yang tidak
tahu ayu ni siapa . meh aku memperkenalkan .
ayu nih ialah adik kepada actor yang cantik
sesangat iaitu rozita che wan . dengan hanya 1 kali
lafaz sahaja pemaian bola sepak negeri sembilan
dan jugak pemaian kebangsaan SAH menjadi suami
kepada actor yang cantik ini .





so yang ini pulak milik siapa ?
adakah rozita che wan ni masih single ?
kalau dia suka kat kompen aku sudah tidak cari yang
lain . he he he . gila ko nak cari yang lain . silap-silap
tidak keluar rumah aku 1 bulan . ha ha ha .


tapi ape-ape pom aku ucap selamat berbahagia kepada
ZAQUAN dan AYU RAUDIAH .
tidak lupa juga kepada abang nara kita .

3 comments:

giler cntik la baju dier..huhu

ayu mmg cntek..ssuai sgt r dye ngan zaquan 2:)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More