Sunday, April 15, 2012

makan petang di nasi ayam gemas


siapa yang pernah nampak kedai ini ??
aku rasa orang gemas and orang melaka misti pernah tengok kn ..
tmbah2 plak orang2 area cheng,melaka . . au rasa kat area cheng ni dah ada 2 cawangan kot . . tapi owner dia lain2 aku rasa . .




ini restoren nasi ayam gemas dekat sebelah tesco cheng . .
tadi tiba2 je rasa mahu pergi try makan kar sane . .



kalau tengok dekat buku menu dia . . perghhh . .
rasa macam mahu try semua je sbb nmpk semua nye sedap . .



ini aku rasa makan special kot kat kdai ter . . 
ada ice-cream kek lagi . . tapi aku x try sbb kat umah dah ada . .
huhuhu . .

kedai ni oder xsmpai 5 minit makan dah smpai . . memang terbaik . . xpayah duk dengar kakak-kakak aku ni duk bergosip . .
hahaha . . jimat dosa aku hari ini . .








aku tahu korang mahu cakap ape . . korang misti cakap
nampak macam sedap je kan ?? you right . . nasi ayam dia 
memang sedap dimakan . . berbeza la dengan kedai orang lain . .

kedai ini bukan ada nasi ayam je . . masakan panas pun ada juga. 
tapi kakak aku just oder bihun goreng je . .


aku x suka sngat bihun goreng ni . . tapi kakak aku cakap
sedap juga bihun goreng dia . . tengok un dah mcm sedap . .


pencuci mulut 
hahahahaha





korang tengok . . penuh meja makanan kite orang . . huhu ..
harga memang berpatutan . . semua nih just rm32 jerk . .

tapi yang x best masa kite orng makan nih ..
si akak sedap je tidow dlam kete . . kesian dekat ko erk kakak . .
hahaha . .


see you next time semua . .
xpasal2 aku promo dekat dia . .
akak 6ti klu jumpa sy byor erk..hahaha ..

1 comments:

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More