Friday, December 17, 2010

Zizan Raja Lawak

yuhuuu . kali nih blog ONLY ONE
memilih mat jijan a.k.a zizan raja lawak a.k.a MJ .
aku wat entry nih bukan sebab nak bergosip erk .
nak tnjuk emej zizan dulu dan sekarang je .
harap mat jijan suka lah . hu hu hu hu .




yang kat atas nih semua masa zizan mula-mula jadi artis .
macam biasa je nampak kan . kalau dah encem pakai
macam mana pom encem ugak . tapi style sekarang lagi
encem aku tengok . ala-ala justin bieber gi 2 . he he .
yang kat bawah nih style zizan sekarang . gempak dowh .












apa macam ? mana gempak style dulu dengan sekarang ?
kompen la style sekarang kan . ape tidak nya .
kalau dh pakai kasut supra . jacket warna hitam .
sunglass*xingat ejaan warna kuning style sekrang .
kalau aku dapat jumpa dengan dia . 
mula-mula aku nak tanya dia . kasut 2 yang ori ke tidak .
ha ha ha ha ha ha . wakakakaka .

11 comments:

hehe, ada rezeki lebih, gaya pun lebih..

APA SEBENARNYA?

hehe zizang..org senegeri..macang takdok tepak laeng doh nok posing..depang pencawang TNB pung buleh begambo lagi tuh..hehe :)

baru jumpe die kelmarin, macam bawak adik-adik dia kot p jalan..nak amik gambo , malu..haha..

tgk dr jauh jelah..hehe

ske gaya die tyme jd pengacara raja lawak je..:)

artis kan, kalo tak bergaya tak sah. huhu tapi best je zizan ni.
lawakk !!
huhuhu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More